Últims programes

Què trobareu en aquest blog?

Benvinguts a la nostra nova pàgina de podcasts. Aquí us anirem compartint diferents podcasts dels programes radiofònics de temàtica diversa. Actualment us compartim aquests dos programes:

Demésenllà:

Demèsenllà és un espai dedicat bàsicament a les músiques d’arrels tradicionals d’arreu del món, però que també dóna cabuda als clàssics d’altres estils, com el rock, el jazz, el blues, el new age, les músiques mestisses, etc. Un aparador musical que vol mostrar tots aquells ritmes i melodies que no acostumen a sonar en la majoria de mitjans. Molta música d’alta qualitat, informació i opinió, presentació d’àlbums i descoberta d’artistes d’arreu del planeta, agenda i crítiques de concerts, entrevistes amb artistes de primera fila, notícies i moltes coses més. Un programa ideal per gaudir de les músiques aparentment minoritàries i per desconnectar durant dues hores dels maldecaps de la vida quotidiana. Música de més enllà de les fronteres, de més enllà de les modes temporals, de més enllà de la pura espiral consumista

Fes ta festa:

El Fes ta festa és un programa de cultura popular i tradicions catalanes que va iniciar la seva emissió a Ràdio 4 el mes de setembre de 1989. Actualment, i després d’una llarga trajectòria i molts canvis, però mantenint sempre l’escència de la divulgació de la cultura catalana, s’emet a través d’una desena d’emissores locals i a la seva pròpia pàgina web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *