Últims programes

Demésenllà 553

Arrenquem des de la ciutat australiana de Melbourne amb “Gone Gone Gone”, tercer àlbum del acolorit quartet The Royal High Jinx que inspira el seu repertori en els sons gitanos del vell continent. A continuació anem a Escòcia per xalar amb l’energia de “Battle of Kings”, nou treball discogràfic del grup Saor Patrol que combina amb mestria el rock més potent amb èpics sons medievals de la seva terra. En l’espai tot terreny dues propostes: “Avant l’Orage” dels quebequesos Genticorum i el seu estil purament tradicional i “Ejdeha” també des del Canadà amb les fusions jazzístiques de Gordon Grdina’s The Marrow. Enllestim el viatge sonor en clau ancestral amb les peces sefardites que el trio italià Mi Linda Dama inclou en el seu disc “Matesha” i amb l’audició de “Colours of the Night”, obra pòstuma del marroquí Maalem Mahmoud Gania, mite de la tradició musical gnawa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *