Últims programes

Fes ta Festa: Tres exposicions sobre Aureli Capmany

Tres exposicions sobre Aureli Capmany

En l’any que es commemoren els 150 anys del naixement del gran folklorista barceloní, fins a tres importants exposicions conviuen a Barcelona simultàniament: d’una banda, al vestíbul de l’Arxiu Històric, a la Casa de l’Ardiaca, la titulada “Aureli Capmany i l’educació dels infants” (fins el 30 de març); d’una altra banda, a la Casa dels Entremesos, la inaugurada la setmana passada “Aureli Capmany. La dansa i l’Esbart Català de Dansaires” (fins al 26 de febrer). I la que es va inaugurar aquest passat divendres a la sala 4 del Palau Robert amb el nom de “Patufet, on ets? Aureli Capmany 1868-1954” i que estarà exposada fins el dia 20 de gener. (+ info)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *