Últims programes

Demésenllà 554

L’agost passat li vam agafar el gust als programes temàtics, com els que van conformar les nostres edicions estiuenques, i com que la immensitat de músiques que ens arriben ens ho permeten, hi tornem en aquesta edició 554 amb una selecció especial de músiques fabuloses creades i/o interpretades per dones. El viatge el comencem a Califòrnia amb “Sudbina”, nou àlbum d’Eva Salina & Peter Stan amb peces de la gran artista gitana sèrbia Vida Pavlovic; i continuem a Londres amb les precioses cançons de “Po Drum Mome”, últim disc de la cantant búlgara Eugenia Georgieva; amb “Dula”, darrera obra de l’angolesa resident a Houston Vivalda Dula; amb “Fado e Sorte”, cinquè treball de la fadista nascuda a Sarajevo i resident a Lisboa Maja Milinkovic; amb “Naktés”, nou disc de Merope, grup internacional amb la veu de la lituana Indré Jurgeleviciute al capdavant; amb “Partir”, última obra de l’albanesa resident a Ginebra Elina Duni; amb “Anthem”, disc de jazz de la reconeguda cantant novaiorquesa Madeleine Peyroux i, finalment, de nou des de Califòrnia, amb les tradicions musicals mexicanes de la nombrosa banda femenina Mariachi Reyna de Los Ángeles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *