Últims programes

Fes ta festa: II edició dels Premis Antoni Carné

El passat dimarts dia 25 de setembre es van entregar al Centre Cultural de Terrassa els segons Premis Antoni Carné, els guardons instaurats per l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català. Avui us en parlem i podeu llegir també la crònica de l’acte i la llista de guanyadors i mèrits en aquest article de TORNAVEU. Si voleu veure la foto de família, aquí la teniu amb tots els guardonats contents i cofois: l’activista Pere Baltà i Llopart, el programa Gaudeix la Festa, el Grup Teatre Naltrus de Santa Coloma de Queralt, el festival Ésdansa de Les Preses i la Comissió dels Tonis de Taradell.

Llegeix tota la informació i escolta’l: Fes ta festa 447

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *