Últims programes

Fes ta festa: Manresa viu la 21a. Fira Mediterrània

De fet ja fa moltes setmanes que com cada any per aquestes dates, la capital del Bages prepara aquest gran esdeveniment de la cultura d’arrel que pren forma concreta en aquest primer cap de setmana del mes d’octubre. Així la 21a. FIRA MEDITERRÀNIA de Manresa, enguany amb el títol genèric de RITUALS,  s’està desenvolupant entre els dies 4 i 7 d’octubre, amb una llista inacabable d’actuacions, recitals, i espectacles de tota mena que trobareu detallats a la seva web: http://firamediterrania.cat/ca.

Però no serà aquest l’únic tema del programa ja que també us parlarem de les convocatòries de diferents concursos, de beques i de premis, com ara el Premi de composició MASQUEFA-MONTGRINS que arriba enguany a la seva tercera edició; o de la 29 edició dels Premis Ateneus que convoca en sis modalitats diferents convoca de nou la Federació d’Ateneus de Catalunya; o de la ja propera resolució d’un altre guardó amb solera, com és la Beca Josep M. Bernat i Colomina per a Joves Instrumentistes de Cobla que convoquen conjuntament, ja per 24a vegada, l’Ajuntament e Bellpuig i l’Associació Músics per la Cobla.

Descobreix tot el contingut del programa d’aquesta setmana a la seva web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *